Artikel over vrouwensportscholen op leontien.nl

balie

Voel je je ook zo slecht op je gemak in de sportschool als het druk is? Al die kerels die hun spieren staan op te pompen voor de spiegel. En als ze dan even uitrusten, zitten ze jou uitgebreid te bekijken. Gelukkig komen er steeds meer vrouwensportscholen, waar je lekker kunt sporten zonder dat je je zo bekeken voelt.

Een van die sportscholen is Women Sports Only in Gouda. Je kunt er niet alleen cardio- en gewichttraining doen, je kunt ook deelnemen aan een speciaal voor vrouwen vervaardigde circuittraining. “Door de laagdrempeligheid van onzesportschool voelt iedereen zich er snel thuis”, zeggen de medewerksters van Women Sports Only.

“Door onze kleinschaligheid zijn we een groot succes. Klanten bewegen op lekkere muziek onder professionele begeleiding.” Op woensdagmiddagen zijn er speciale lessen voor vrouwen van 65 jaar of ouder.

Wil je afvallen? Dan helpen de dames van Women Sports Only je daar ook bij. Niet alleen door een speciaal trainingsprogramma voor je op te stellen, ze coachen en begeleiden je ook met een voedingsprogramma.

Women Sports Only is niet de enige vrouwensportschool in Nederland. Ken jij er ook eentje? Zet de naam en het adres bij de ‘reacties’. Wie weet help je daarmee vrouwen naar een fijne sportschool bij hen in de buurt!

 

Kijk op leontien.nl voor het hele bericht en andere leuke artikelen over sport en gezondheid:

http://www.leontien.nl/artikel/1756/leontiennl/fit_en_bewegen/vrouwensportschool.aspx