Women Sports Only Lekkerkerk

Om je extra te motiveren bij het behalen van je doelen biedt Women Sports Only Lekkerkerk jou een unieke kans om ook buiten de sportschool je weg naar een gezonde leefstijl voort te zetten.

24/7 zullen wij je op onze manier blijven motiveren en stimuleren. Wij kunnen met een speciaal voor Women Sports Only ontwikkelde app voor voeding en beweging invulling geven aan alle dames van de hele Krimpenerwaard.

Wil jij jouw leefstijl veranderen dan is Women Sports Only Lekkerkerk de juiste keuze!

Plan direct een gratis proefles in!

En ontdek wat Women Sports Only voor jou kan betekenen.
MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
08:30 – 12:30 08:30 – 12:30 08:30 – 12:30 08:30 – 12:30 08:30 – 12:30 9:30 GESLOTEN
16:30 – 20:30 16:30 – 20:30 16:30 – 20:30 GESLOTEN GESLOTEN 12:00 GESLOTEN

Het aanbod van deze vestiging:

 • Cardio training
 • Kracht /Circuit training
 • EMS training ( Slank en Fit in 15 minuten per week)
 • Groepslessen ( BBB, Armspieren, Body Dynamics)
 • Belly Attack & Leg Attack (voor het verminderen van buikvet en cellulitis
 • Sun Shower met power Plate

WSO Lekkerkerk

Burgemeester Roosstraat 18
2941 AC Lekkerkerk
Telefoon 0180-398447
lekkerkerk@womensportsonly.nl

BELLY ATTACK

Bij Women Sports Only Lekkerkerk bieden wij ook het trainen met Belly Attack aan. Een infra-rood warmte band die de vetcellen rondom de buik doen smelten.
Vele vrouwen hebben deze ervaring al, nu kunnen de vrouwen van Lekkerkerk ook ervaren dat het écht werkt!
Je bent niet aan een kastje verbonden, maar je kunt gewoon vrij trainen op ieder gewenst toestel.

Geef je op, en ervaar het verschil.

banner-nl1

CARDIO

Op de eerste plaats een trainingsvorm die gericht is op het uithoudingsvermogen. Wel moet er dan op de juiste hoge intensiteit getraind worden. Het is een training die zich niet richt op spierkracht, maar op het hart, de longen en de bloedvaten. Het is een zeer effectieve vorm van bewegen, omdat het makkelijk is toe te passen en snel goede resultaten geeft wanneer cardiotraining beoefend word op de juiste intensiteit.

Cardio oefeningen zijn oefeningen waarbij veel spiergroepen tegelijkertijd onafgebroken in beweging zijn, waardoor de hartslag omhoog gaat. Met cardiotraining komt dus met name een ander aspect van fitheid aan bod: Het uithoudingsvermogen, oftewel de conditie van je hart en longen.

KRACHTTRAINING

Spieren verbranden vet!

Veel vrouwen zijn bang om te gespierd te worden en doen daarom liever maar geen krachttraining. Dit vooroordeel over krachttraining heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat vrouwen een bepaald beeld hebben geschetst, bijvoorbeeld van een bodybuilder die ze hebben gezien in een magazine. Vaak denken vrouwen dat ze er door krachttraining ook zo uit gaan zien. Dit is echter een heel groot misverstand en heel erg zonde.

Als je dit nog nooit gehoord hebt klinkt het misschien vreemd, maar (blijvend) afvallen begint met krachttraining. De meeste vrouwen denken bij krachttraining aan grote mannen met enorme spieren, ze beseffen echter niet het belang van spieren bij een slank en fit figuur. Alleen je spieren kunnen vet verbranden, hoe meer spieren je hebt, hoe meer vet je lichaam dus verbrandt. Door je spiermassa te vergroten verbruikt je lichaam de gehele dag meer calorieën, zelfs op momenten dat je niks doet.

VANAF 4 JANUARI BIJ WOMEN SPORTS ONLY LEKKERKERK

WAV-E

Wav-e is de toekomst in resultaatgericht sporten en maakt gebruik van elektronische impulsstimulatie welke door middel van een gevaceerd systeem een golf aan impulsen naar de spiergroepen stuurt. Hierdoor ben je in staat om in 15 minuten het gehele lichaam te trainen.

Trainen met de Wav-e  staat gelijk aan 3x p.w. 45 minuten krachttraining op traditionele fitnessapparaten.

De total-body-training die versterkt, modelleert en verstevigt in slechts 15 minuten per week.

Dit revolutionaire nieuwe 3D trainings-systeem biedt jou de voordelen van High Intensity Interval Training (HIIT) met behulp van een geavanceerd, gepatenteerd en uniek elektro-spierstimulatie systeem(EMS) voor uitzonderlijke resultaten in zeer korte tijd.

GROEPSLESSEN

In Lekkerkerk kun je meedoen aan de volgende groepslessen:

 

 • Dagelijkse groepslessen van 9.15 uur tot 10.00 uur

 • Diverse danslessen (o.a. Body Dynamics, Zumba)

 

 

De Ultrasun sunshower i8 in het kort:

 • Rondom gelijkmatig bruinen onder lampen van de beste kwalitieit.
 • Collageen licht: Collageen licht stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de huid.
 • Met aparte kleedruimte in de zonnebank (changing cubicle)
 • Met vibraplate: Een vibrerende plaat onder je voeten die tijdens het zonnen aangezet kan worden. Stimuleert de doorbloeding en is effectief tegen cellulitis.
 • Relax muziek of je eigen Mp3 speler aansluiten op de speakers

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de website van Vib4Back Nederland.

In de Body Dynamics Lessen gaan je een uur lang onder leiding van een officieel dansdocent intensief bewegen. Body Dynamics lessen zijn samengesteld vanuit verschillende dansstijlen waaruit de beste moves gekozen worden met het oog op het stimuleren van een zo hoog mogelijke verbranding. Met deze swingende manier om slanker, fitter en energieker te worden was bewegen nog nooit zo leuk!